Technische Drone Inspecties

TECHNISCHE DRONE INSPECTIES

Vivo Fotografie & Drone Inspecties gebruikt drones die zijn voorzien van hoge resolutie camera's waarmee ingezoomd kan worden op onderwerpen zonder dat er kwaliteit verloren gaat. Hierdoor kunnen onderdelen of onderwerpen zeer nauwkeurig in beeld worden gebracht, indien noodazakelijke op grotere afstand.br>

Waarom een Technische Drone Inspectie.

Door de inzet van drones die zijn voorzien van hoge resolutie camera's kunnen objecten en onderwerpen scherp in beeld worden gebracht met de mogelijkheid om nog eens in te zoomen om zo veel details te kunnen zien. Het grootste voordeel is dat een object of onderwerp op een veilige manier in beeld kan worden gebracht. Daarnaast is het kostenbesparend want voor controles op hoogte hoeven geen steigers of hoogwerkers te worden gebruikt. 

Voor Wie en Wanneer

Technische drone inspecties zijn voornamelijk voor bedrijven om de status van apparatuur in beeld te brengen, of periodiek de vorderingen van een bouwplaats in beeld te brengen, objecten in beeld te brengen na storm of vorstperiode. Voor installatiebedrijven en woningstichtingen kan een drone inspectie enorm kostenbesparend zijn als onderhoud uitgevoerd moet worden. Aan de hand van de dronebeelden kan er vooraf gerichte plan van aanpak worden gemaakt.

Copyright 2006/2024 Vivo Fotografie & Drone Inspecties - All Rights Reserved